Geen verzendkosten
Zeer flexibel en meedenkend
Ruim 40 jaar ervaring
Erkend 5-sterrenspecialist

Over ons

Roeloffzen Tegelmarkt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar tegels, sanitair, tegelvloeren en complete badkamers en/of toiletten verkoopt en plaats! Ook verkoopt Roeloffzen Tegelmarkt vloerverwarming en waterontharders.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van badkamers, toiletten en tegelvloeren. Ook in kleedruimtes en grotere toiletgroepen bij bijvoorbeeld verenigingen hebben wij een ruime ervaring.

Indien u als voorbeeld een nieuwe badkamer wilt realiseren gaan wij met u om tafel zitten om uw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan maken wij meestal een 3D tekening om de invulling samen met u te bepalen. Op deze manier kunt u goed zien hoe uw droombadkamer er uiteindelijk uit zal komen te zien. Nadat we de wensen compleet hebben, en het sanitair en de tegels op een rij hebben komen we indien nodig bij u thuis om de situatie te bekijken qua uit te voeren werkzaamheden. 

Uiteindelijk komt hier een prijs uit waar u naar alle waarschijnlijkheid goed mee kunt leven, en indien akkoord plannen we de werkzaamheden zodanig in dat u na aanvang van de werkzaamheden uiterlijk binnen 10 werkdagen gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer. 

Uiteraard is alles vrijblijvend, en zijn er geen kosten aan verbonden om bovenstaande stappen door te nemen.

Gezien de benodigde tijd gaat onze voorkeur er naar uit om een afspraak te plannen zodat wij de tijd voor u vrij kunnen houden, maar uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom.
 

Waarom Roeloffzen Tegelmarkt?

 • Normale garantievoorwaarden op sanitair. (dus geen fabrieksgarantie of iets dergelijks)
 • Altijd gewoon bereikbaar. (tijdens kantooruren)
 • Al ruim 30 jaar een vertrouwd adres.
 • Sanitair binnen 24 uur op adres geleverd. (mits voorradig)
 • Goederen zijn ook af te halen en dan gewoon per pin of contant te voldoen.
 • Lagere prijzen dan u in andere showrooms gewend bent.
 • Goede service
 • Gemoedelijke sfeer zoals het een familiebedrijf beaamd.
 • Altijd een vast aanspreekpunt.
 • Alle arbeid wordt uitgevoerd door vakmensen.
 • Zeer flexibel en meedenkend.

Roeloffzen Tegelmarkt,
de juiste zet voor ieder budget!

Twijfel over lopende offertes?

Heeft u elders reeds een offerte laten maken, maar heeft u nog twijfels, geef ons dan de kans om uw offerte te bekijken en wij laten u binnen 2 werkdagen weten of wij misschien iets voor u kunnen betekenen.

Wij durven rustig te stellen dat wij op het gebied van badkamers en tegelvloeren één van de goedkoopste aanbieders zijn, en dat wij uw wensen zeker kunnen vervullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom en wij geven u graag een aanbieding die u niet zal tegenvallen.

De koffie staat altijd klaar!

Adres

Achter de Molen 4A
7605 AP Almelo
T: 0546 - 81 07 08
E: [email protected]

Openingstijden

maandag: 13.30 - 17.00 uur.
dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur.
zaterdag: 09.00 - 16.00 uur
donderdagavond koopavond: tot 20.00 uur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Geen verzendkosten
Zeer flexibel en meedenkend
Ruim 40 jaar ervaring
Erkend 5-sterrenspecialist